Färsbiffar fyllda med fetaost, gräddsås, sallad och wokade grönsaker....

Köpte lite köttfärs häromdagen och tillredde dem enligt följande:
700 g köttfärs
2 ägg
1 liten gul lök
200 g fetaost
2 dl vispgrädde
vatten
salt
peppar
arrowrot
bearnaisesås

Blanda köttfärs, ägg och finhackad gul lök och kryddor efter smak, gör pannbiffar och lägg fetaost mellan två stycken och tryck ihop ordentligt så att de inte släpper vid stekning.
Stek biffarna och fräs ur pannan med vatten, späd med vispgrädde och använd sedan arrowroten för att få såsen att tjockna. Servera med grönsallad, bearnaisesås och wokade grönsaker. Jättegott tyckte både jag och dottern. Detta recept får 5/5 möjliga jättelätt att tillreda. Maten räckte till oss båda i två dagar. Mums.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0